A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Селищним головою проведено апаратну нараду

Дата: 15.04.2019 13:55
Кількість переглядів: 499

15 квітня     Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком проведено  апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

       Учасники зібрання проінформували селищного голову про виконання доручень, занесених до протоколу попередньої наради. Обговорювались питання завершення опалювального сезону в закладах освіти, вивезення сміття, впорядкування кладовищ та інші.

      Далі керівник громади звернув увагу присутніх на поліпшення роботи з питань охорони праці та дав доручення начальнику відділу юридичної та кадрової роботи Ігорю Криштопу проаналізувати її стан в закладах територіальної громади.

       Іншими проблемними питаннями, які потребують посиленої уваги з боку відповідних служб селищної ради, є питання легалізації робочих місць, неповного робочого дня та видачі заробітної плати в конвертах. У першу чергу необхідно налагодити тісну співпрацю інспектора  праці з роботодавцями та активізувати інспекційні перевірки на підприємствах, установах та закладах громади.

         Крім цього, на поточному тижні заплановано продовжити роботу з благоустрою населених пунктів, завезення піску на кладовища та закінчити їх впорядкування до Великодніх свят.

            Наприкінці наради селищний голова визначив перелік питань, які будуть заслухані на наступній апаратній нараді в порядку контролю.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь