A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зі святами!  З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

Зі святами! З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисників і захисниць  України, День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці, які  перенесено з 14 на 1 жовтня у звʼязку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря.

04:20 01.10.2023

ВІЙНА ЗАБИРАЄ  НАЙКРАЩИХ!

ВІЙНА ЗАБИРАЄ НАЙКРАЩИХ!

Стало відомо, що 28 вересня, захищаючи рідну землю, отримавши осколкове поранення в голову, загинув житель Тернів ФЕРФЕЦЬКИЙ Олександр Олексійович, 18.10.1984 року народження.

18:11 29.09.2023

ВІТАЛИ БІБЛІОТЕКАРІВ

ВІТАЛИ БІБЛІОТЕКАРІВ

Сьогодні в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, яке відзначають 30 вересня. Привітати бібліотечну спільноту прийшли керівництво громади, колеги та шанувальники друкованого слова.

16:13 29.09.2023

ШАНА І ЧЕСТЬ НАШИМ ГЕРОЯМ!

ШАНА І ЧЕСТЬ НАШИМ ГЕРОЯМ!

29 вересня на території Меморіалу Пам’яті Слави в Недригайлові відбувся мітинг до Дня захисників і захисниць України, який цього року відзначається у неділю, 1 жовтня.

15:33 29.09.2023

Зустріч на тему: «Булінгу – НІ!»

Зустріч на тему: «Булінгу – НІ!»

28 вересня начальником служби у справах дітей Недригайлівської селищної ради Світланою Сопік у співпраці з інспектором ювенальної превенції Роменського РВП ГУНП в Сумській області Олександром Тютюнником проведена зустріч з учнями Хоружівського ліцею

11:30 29.09.2023

82-а річниця трагедії  Бабиного Яру

82-а річниця трагедії Бабиного Яру

82 роки тому в Києві сталася одна з найбільших трагічних подій в історії міста і в історії України періоду Другої світової війни. Наприкінці вересня 1941 року німецькі нацисти в урочищі Бабин Яр знищили єврейське населення міста.

09:47 29.09.2023

ПРОВЕДЕНО БЛАГОУСТРІЙ  території Іваницького  сільського будинку культури-філії в  рамках  всеукраїнського конкурсу мікрогрантів   #ЧасДіятиУкраїно2023!

ПРОВЕДЕНО БЛАГОУСТРІЙ території Іваницького сільського будинку культури-філії в рамках всеукраїнського конкурсу мікрогрантів #ЧасДіятиУкраїно2023!

В травні поточного року команда Недригайлівської селищної ради подала на конкурс мікрогрантів #ЧасДіятиУкраїно2023! свій проєкт «Благоустрій   території Іваницького сільського будинку культури – філії КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля  Недригайлівської селищної ради» з облаштуванням пам’ятки історії «Група братських могил (3) радянських воїнів і партизанів та пам’ятник воїнам-землякам» для реалізації його  с. Іваниця.

09:04 29.09.2023

У ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ЄДИНИЙ САНІТАРНИЙ ДЕНЬ

У ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ЄДИНИЙ САНІТАРНИЙ ДЕНЬ

Сьогодні, як і щочетверга, на території Недригайлівської селищної ради проводилося впорядкування території у рамках єдиного  санітарного  дня, визначеного Правилами благоустрою селищної ради.

14:42 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь