A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звернення Зеленського у другі роковини початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну

Великий народе великої країни! Неймовірно пишаюсь кожним, кожною. Захоплююсь кожним і кожною. Вірю в кожного і кожну. Будь-яка нормальна людина хоче, аби війна закінчилась. Але ніхто з нас не дозволить, аби закінчилась країна наша.

13:27 24.02.2024

Друга річниця війни в Україні

        …Перед світанком 24 лютого 2022 року більшість із нас прокинулися від звуків вибухів чи завивання сирен, що сповіщали про тривогу.  За вікнами кожного очікувала нове життя. Наші турботи, бажання і плани, які ще вчора здавалися такими важливими й нагальними, відразу стали несуттєвими. І як нова реальність, яку не сприймала наша свідомість -  колони військової техніки, обстріл мирних міст, загиблі військові і мирні люди, шок, страх, заціпеніння…

04:00 24.02.2024

УВАГА!!!!! ВАЖЛИВО!!!! МИ МАЄМО ЗБЕРЕГТИ РАННЬОКВІТУЧІ РОСЛИНИ!!!

Відповідно до вимог Законів України “Про охорону природнього навколишнього середовища”, “Про рослинний світ”, “Про Червону книгу України”, на виконання Доручення Т.в.о. Голови Державної  екологічної інспекції України,  від 08.02.2024р. №173 з метою посилення у 2024 році заходів державного нагляду щодо збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу, в тому числі, що занесені до Червоної книги України,  Недригайлівська селищна рада повідомляє.

09:21 22.02.2024

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови, який покликаний спонукати уряди й населення всіх країн захищати й розвивати мову кожного народу, що існує на планеті.

08:00 21.02.2024

Інформація

Інформація щодо рівня закупівельних цін на основні зернові культури по основних зернових компаніях,  що ведуть закупівлю зерна на території Сумської області

11:56 20.02.2024

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 10 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників.

11:39 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь