Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ

   09 лютого 2021 року о 13 год. 00 хв. у приміщенні  Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» за адресою: с. Хоружівка, вул. Центральна, 11, відбудеться круглий стіл з питань забезпечення життєдіяльності громади та вирішення проблемних питань в агровиробництві.

17:00:40 02.02.2021

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя-дефектолога комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр Недригайлівської селищної ради»

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя-дефектолога комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр Недригайлівської селищної ради»

09:29:26 11.12.2020

Відбудеться мистецька премія імені Нестора Кизенка

   З метою заохочення талановитих представників творчої інтелігенції, популяризації кращих творів сучасного українського образотворчого мистецтва, підтримки талантів Недригайлівщини та увічнення пам’яті видатного художника  в 2011 році громадською організацією «Недригайлівське земляцтво в м. Київ» заснована мистецька премія імені Нестора Кизенка, яка дає змогу ознайомитися з творчістю земляків- художників, відкрити нові імена, побачити творчий доробок митців та долучитися до невичерпних глибин образотворчого мистецтва.

14:09:04 26.08.2020

Увага! Конкурс!

   Недригайлівською селищною радою оголошується конкурс на отримання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими суб’єктами малого підприємництва у державних банківських установах.

11:08:17 03.07.2020

Щодо змін в законодавстві!

   На виконання листа Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області, селищна рада повідомляє про набрання чинності Закону України від 29 жовтня 2019 року № 233-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування».

08:54:10 28.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь