A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

22 вересня – День партизанської слави

22 вересня – День партизанської слави

22 вересня в Україні відзначається день пам'яті партизанів та підпільників, які під час Другої світової війни завдавали відчутних ударів по гітлерівській армії в тилу ворога.

14:38 22.09.2023

ЗАСУЛЛЯ ПРОДОВЖУЄ ОБЛАШТОВУВАТИСЯ ЗА  РАХУНОК БЛАГОДІЙНИКІВ

ЗАСУЛЛЯ ПРОДОВЖУЄ ОБЛАШТОВУВАТИСЯ ЗА РАХУНОК БЛАГОДІЙНИКІВ

У Засульському  старостинському  окрузі  за підтримки   ФОП Чорного А.М., який надав матеріали, депутата Недригайлівської  селищної  ради  Педька С.О., який придбав фарбу, та жителів  вулиці  Сергія Линника Волохова Ю.В., Волохової Р. М., Гордієнка В.І., Зв'язки С.О. відбулося облаштування  колодязя в селі Засулля.

15:45 15.09.2023

Іваницький старостинський округ продовжує реалізацію  проєкту по благоустрою території  сільського будинку культури-філії та пам’ятника загиблим воїнам

Іваницький старостинський округ продовжує реалізацію проєкту по благоустрою території сільського будинку культури-філії та пам’ятника загиблим воїнам

В громаді продовжуються роботи по проведенню благоустрою території Іваницького сільського будинку культури та облаштування групи братських могил радянських воїнів і партизанів і пам’ятнику воїнам-землякам в с. Іваниця.

09:00 11.09.2023

Вітаємо  із Днем фізичної культури та спорту!

Вітаємо із Днем фізичної культури та спорту!

Традиційно в другу  суботу вересня  відзначається  свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту.

07:59 09.09.2023

80 років з дня визволення Недригайлова від нацистів

80 років з дня визволення Недригайлова від нацистів

Сьогодні, 8 вересня, керівництво громади, представники установ, організацій та жителі селища зібралися біля Меморіалу Пам’яті і Слави, щоб відзначити 80-ту річницю визволення Недригайлова від нацистів.

13:30 08.09.2023

ЩИРО ДЯКУЄМО ДЕПУТАТУ СЕРГІЮ ПЕДЬКУ!

ЩИРО ДЯКУЄМО ДЕПУТАТУ СЕРГІЮ ПЕДЬКУ!

Колектив дошкільного навчального  закладу,   працівники Засульського старостинського округу  висловлюють  щиру вдячність  Педьку Сергію Олексійовичу, депутату Недригайлівської  селищної ради, за  придбання морозильної  камери для  потреб  дошкільного закладу.  Ваша підтримка - це приклад  турботливості та відповідальності. Ви неодноразово  відгукувалися на наші прохання, а саме: озеленення  території, під час якого було  придбано  та  висаджено близько  50 туй, облаштування  території  кладовища села Баба та інші. Від Вас ми отримуємо не тільки фінансову підтримку,  але і мудрі поради.  Ви справжня людина з великим серцем, тому бажаємо  вам процвітання, добра та мирного  неба  над головою!

15:33 05.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь