Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Футбол

Футбол

Чемпіонат Роменського району Вища ліга 8 тур «Іскра»(Недригайлів) - «Кристал»(Суха Грунь)  30 липня 14:00

17:57 28.07.2023

У тисячоліттях і віках нехай святиться  рідна Україна

У тисячоліттях і віках нехай святиться рідна Україна

Україна – це не просто територія, а могутня держава з багатою історією, надзвичайно багатогранною культурою, невимовної краси природою, а головне – з дивовижними самобутніми людьми. Ще з часів князя Київського Володимира Великого і до сьогодення ми, народ України, творимо історію нашої незалежної держави, відстоюємо наші права, свободу, територію, робимо все, що в наших силах для розвитку і процвітання нашої країни.

12:36 28.07.2023

ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПОВІДОМЛЯЄ!

ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПОВІДОМЛЯЄ!

         Урядом запроваджено ряд активних програм зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття .

11:17 28.07.2023

Шановні жителі Недригайлівської громади!

Шановні жителі Недригайлівської громади!

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності вперше у час нових небувалих випробувань. Страшна реальність війни показала всьому світу незламний дух, героїзм, хоробрість, міцну віру українського народу та здатність народу України відвойовувати державність.

07:50 28.07.2023

ЧЛЕНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОПЕРАТИВНО ЗІБРАЛИСЯ НА ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ, ЩОБ ВИРІШИТИ ПИТАННЯ ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТЕРНАХ

ЧЛЕНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОПЕРАТИВНО ЗІБРАЛИСЯ НА ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ, ЩОБ ВИРІШИТИ ПИТАННЯ ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТЯ В ТЕРНАХ

27 липня члени виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради оперативно зібралися на засідання виконавчого комітету, щоб вирішити питання облаштування укриття в Тернах. До розгляду були запропоновані 2  термінові для вирішення питання стосовно облаштування укриття в приміщенні колишнього магазину «Універмаг»  в смт Терни для учнів Тернівської школи: «Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації  по об’єкту: «Капітальний ремонт споруди цивільного захисту  (ПРУ) Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області за адресою: вул. Центральна, 16, смт Терни, Роменський район, Сумська область»  та «Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації  по об’єкту: «Реконструкція нежитлового приміщення (магазин «Універмаг») в корпус № 2 Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області за адресою: вул. Центральна,16, смт Терни, Роменський район, Сумська область».  

16:51 27.07.2023

Відбулося засідання оперативного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовоий період 2023-2024 років

Відбулося засідання оперативного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовоий період 2023-2024 років

27 липня у Недригайлівській селищній раді  відбулося засідання оперативного штабу з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо-зимовий  період 2023-2024 років. Були присутні начальники відділів, керівники комунальних установ та організацій, старости старостинських округів селищної ради. Заслухали доповіді про хід виконання заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий  період попутно згідно затверджених планів. Визначили проблемні питання та назначили відповідальних осіб для їх вирішення. Заслухали начальника відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Роменському районі центру забезпечення діяльності ГУДСНС у Сумській області Шамоту В.М. стосовно правил пожежної безпеки при опаленні будівель. Заслухали Гордієнка І.М. про стан підготовки до  роботи в осінньо-зимовий  період газових котелень. Сформували завдання з визначеними термінами  виконання.

16:36 27.07.2023

Є така професія – здоров’я охороняти

Є така професія – здоров’я охороняти

 Значення професії медичних  працівників складно переоцінити, адже їх праця націлена на підтримку міцного  здоров’я задовго до моменту нашого народження і протягом усього  життя.  Війна – найстрашніше випробування для українського  народу, й передова у медиків сьогодні  - і на фронті, і в тилу. З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну професія медичного працівника набула ще більшого значення, оскільки саме вони  рятують життя  захисників і мирних жителів. Навіть попри обстріли, активні бойові дії, нерідко ризикуючи власним життям, медики продовжують виконувати свої обов’язки. Коли людина прирікає себе на таку нелегку працю – це справжній героїзм.

15:49 27.07.2023

ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ ЄДИНОГО САНІТАРНОГО ДНЯ!

ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ ЄДИНОГО САНІТАРНОГО ДНЯ!

27  липня  на території Недригайлівської селищної ради проведено єдиний санітарний день, визначений правилами благоустрою Недригайлівської селищної ради. У цей день трудові колективи громади, працівники старостатів працювали над упорядкуванням прилеглих територій, центральних скверів, меморіалів, продовжувалися  роботи з приведення в належний стан укриттів,  і т.ін. 

14:47 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь