A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Безпека життя –понад усе!

Безпека життя –понад усе!

Рятувальники продовжують проводити роз'яснювальну роботу з різними категоріями громадян, щодо безпеки життєдіяльності.

09:11 23.06.2023

13-та сесія Недригайлівської селищної ради завершила свою роботу

13-та сесія Недригайлівської селищної ради завершила свою роботу

     Плідно та злагоджено працювали депутати Недригайлівської селищної ради під час пленарного засідання 13-ї сесії Недригайлівської селищної ради, що відбулося 20 червня. Усього було розглянуто близько 120 питань порядку денного, які попередньо були обговорені та узгоджені на засіданнях постійних комісій.      Серед найважливіших питань, що стосуються громадян – внесення змін до Програми соціального захисту населення, у результаті чого матеріальна допомога буде надаватися в тому числі і військовослужбовцям – контрактникам, вирішені земельні питання (надання земельних ділянок в оренду, надання дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою та ін.), питання, що стосуються постановки громадян на облік у центр зайнятості тощо. Також прийняті рішення, що впливають на подальший розвиток громади: внесені зміни до бюджету, до Програми економічного і соціального розвитку, до програми «Правопорядок», до Програми фінансової підтримки КП «Недригайлівський речовий ринок», встановлені ставки та пільги зі сплати земельного податку, внесені зміни до фінансового плану КНП «Недригайлівська лікарня», прийняте додаткове рішення про придбання приміщення колишнього «Універмагу» в смт Терни для облаштування у ньому укриття та ряд інших.      Усього з 26 депутатів на засіданні сесії селищної ради були присутні 16. Незважаючи на те, що фракція ПП «Слуга народу» проігнорувала запрошення на сесію і у повному складі не брала участі у засіданні, більшість у сесійній залі була сформована та вдалося прийняти ряд важливих для громади і громадян рішень. 13-та сесія Недригайлівської селищної ради завершила свою роботу. Далі активно готуємося до 14-ї!      З рішеннями 13-ї сесії Недригайлівської селищної ради незабаром можна буде ознайомитися на вебсайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».

16:25 20.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Запрошуємо приєднатися до нас у facebook. Приєднатися можна за посиланням Facebook

13:07 19.06.2023

РОЗПОЧАВ РОБОТУ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ У НОВОМУ СКЛАДІ

РОЗПОЧАВ РОБОТУ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ У НОВОМУ СКЛАДІ

​    15 червня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради у новому складі, затвердженому на засіданні сесії селищної ради 07 червня. Засідання провела секретар Недригайлівської селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО. Відповідно до рішень виконавчого комітету надана матеріальна допомога 66 особам, з яких 54 – військовослужбовці та їх сім’ї. Утворені комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, місцева надзвичайна протиепізоотична  комісія при виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради, оперативний штаб з підготовки галузей економіки до роботи в осінньо–зимовий період 2023-2024 років на території Недригайлівської селищної ради в умовах воєнного стану, оновлений склад Опікунської ради при виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради по встановленню опіки над повнолітніми недієздатними особами. Наданий дозвіл КНП «Недригайлівська лікарня» на виготовлення проєктно-кошторисної  документації по об’єкту: «Капітальний ремонт частини підвальних приміщень з пристосуванням  їх для використання, як найпростішого укриття в будівлі палатного корпусу комунального некомерційного підприємства «Недригайлівська лікарня». Розглянуто ряд питань соціального характеру та інші.     Усього на засіданні виконавчого комітету заслухали 19 питань порядку денного. Прийняли рішення з 18 питань, 1 питання зняте з розгляду для доопрацювання. Новопризначені члени виконавчого комітету Олександр ШЕВЧЕНКО, Алла ЛОМОНОС, Валентин АКІМОВ, Микола КЛИМЕНКО, Олександр ОСТАПЧУК, Олег ПРИЛИПКО взяли активну участь у засіданні виконавчого комітету, висловили свої пропозиції та бачення під час прийняття рішень, обговорили шляхи співпраці, спрямовані на розвиток громади.

08:12 16.06.2023

Благоустрій

Благоустрій

В рамках єдиного санітарного дня в с. Костянтинів Кулішівського старостинського округу працівниками старостату проведені заходи з благоустрою центру села.

12:44 15.06.2023

Правопросвітницький захід для громадян

Правопросвітницький захід для громадян

Головний юрист сектору #Недригайлівського_бюро_правової_допомоги Вадим Терещенко разом з провідним спеціалістом Роменського районного сектору номер 2 фiлії Державної установи Центр пробацiї в Сумськiй областi Валерiєю Арістарховою провели правопросвітницький захід для громадян, якi являются умовно засудженими. У приміщенні місцевої пробації говорили на тему: "Правовий статус донора".

14:42 13.06.2023

У НЕДРИГАЙЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛОСЯ ГРЕЙДЕРУВАННЯ ДОРІГ

У НЕДРИГАЙЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛОСЯ ГРЕЙДЕРУВАННЯ ДОРІГ

На території Недригайлівської селищної ради стартували роботи з грейдерування доріг. Сьогодні грейдерування  вулиць та провулків розпочалося з селища Терни, потім буде відбуватися  у інших старостинських округах і насамкінець у Недригайлові. Спільно з старостатами визначені вулиці та провулки, які потребують першочергового вирівнювання. За кошти бюджету Недригайлівської селищної територіальної громади задіяні сили та засоби ДП "Сумський облавтодор" ВАТ "ДАК"Автомобільні дороги України". 

14:35 13.06.2023

Шановні жителі Недригайлівської громади! 

Шановні жителі Недригайлівської громади! 

Внаслідок несприятливих погодних умов стався порив лінії електропередач.  У звʼязку з цим тимчасово відсутнє водопостачання.  Зараз ведуться ремонтні роботи.   По завершенню водопостачання буде відновлено.  Просимо віднестися з розумінням.

12:33 11.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь