Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЯКУЄМО ДЕПУТАТУ ЗА ДОПОМОГУ!

ДЯКУЄМО ДЕПУТАТУ ЗА ДОПОМОГУ!

Недригайлівська селищна рада, жителі села Вакулки висловлюють щирі слова вдячності депутату Недригайлівської селищної ради, керівнику підприємства ТОВ "ПЛЕМПТАХОРАДГОСП" ПОСУЛЬСЬКИЙ"  Володимиру Григоровичу СЕРГІЄНКУ за надану допомогу по благоустрою території. А саме, за викошування бур'янів біля озера та в інших частинах села загальною площею 10 га. Приємно, що ця допомога вже стала щорічною традицією. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

19:01 12.07.2023

Разом до Перемоги

Разом до Перемоги

Кожного року   на Петра і Павла маршалівці традиційно святкують День села. 12 липня  2023 року     на  приклубній  території Маршалівського  СБК – філії  пройшла  патріотична година «Моє село - частина України» та благодійна акція по збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Окрасою заходу стала яскрава виставка дитячих малюнків «Люблю свій край, своє село», колоритно оформлені виставка декоративно – прикладного мистецтва «Вишивка з покоління в покоління», фотозона  «Я люблю Маршали». Небайдужі жителі села приготували різноманітні  смаколики та продавали їх на благодійному  ярмарку, збираючи кошти для ЗСУ.

19:00 12.07.2023

ПОКРАЩУЄМО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНУ БАЗУ ГРОМАДИ

ПОКРАЩУЄМО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНУ БАЗУ ГРОМАДИ

Дякуючи підтримці депутатського корпусу Недригайлівської селищної ради, з метою належного проведення заходів з благоустрою населених пунктів, за кошти бюджету Недригайлівської селищної ради придбано польську роторну косарку LISICKI Z-178,  призначену для  скошування трави, стрижки газонів, обкошування узбіч, зрізання бур’янів та сухостоїв вартістю 63 000 гривень.

16:53 12.07.2023

ГОВОРИЛИ ПРО ВАЖЛИВІСТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ

ГОВОРИЛИ ПРО ВАЖЛИВІСТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ

          11 липня у Недригайлівській селищній раді відбулася робоча нарада за участю начальника Недригайлівського відділення Роменської філії Сумського обласного центру зайнятості  Алли ЛОМОНОС, керівництва селищної ради, начальників відділів та старост громади.  На нараді йшлося про подальшу організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території   Недригайлівської селищної  ради, розширення переліку замовників суспільно корисних робіт, де працюють працездатні особи, що мають оборонний характер та розташовані на території Недригайлівської селищної територіальної громади, залучення осіб, які вже перебувають на суспільно корисних роботах, до виконання робіт  з підтримання у готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням та їх експлуатації і т.ін. У ході робочої наради Алла Дмитрівна  пояснила  окремі деталі законодавства, що стосуються суспільно корисних робіт та дала відповіді на запитання.

18:06 11.07.2023

Ще один проєкт в громаді планується до реалізації!

Ще один проєкт в громаді планується до реалізації!

Недригайлівська селищна територіальна громада успішно пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем серед 7 громад Сумщини та 149 соціальних ініціатив з 10 областей  України завдяки участі в конкурсі проектів від благодійного фонду «МХП Громаді» - #ЧасДіятиУкраїно2023!

15:19 11.07.2023

НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ ЗРОБЛЕНО АНАЛІЗ РОБОТИ ЗА ТИЖДЕНЬ

НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ ЗРОБЛЕНО АНАЛІЗ РОБОТИ ЗА ТИЖДЕНЬ

11 липня на апаратній нараді під головуванням секретаря селищної ради Ірини ПОСТОЄНКО, за участі керівництва громади, старост, керівників відділів, закладів та установ селищної ради вирішувалися поточні  питання життєзабезпечення громади в умовах воєнного стану.

14:37 11.07.2023

ЗА СПРИЯННЯ ПЕТРА ПОСТІЛА УПОРЯДКОВУЄТЬСЯ СЕЛО ВІХОВЕ

ЗА СПРИЯННЯ ПЕТРА ПОСТІЛА УПОРЯДКОВУЄТЬСЯ СЕЛО ВІХОВЕ

Сьогодні, 7 липня, проводилося викошування кладовища у селі Віхове та обочин доріг, зокрема, обабіч автошляху Суми-Київ. Значний об'єм робіт проведений технікою, силами та засобами місцевого мецената Петра ПОСТІЛА. Недригайлівська селищна рада, жителі села Віхове щиро дякують Петру Івановичу за проведені роботи.

15:29 07.07.2023

Денис Ващенко про зміни режиму комендантської години на Роменщині

Денис Ващенко про зміни режиму комендантської години на Роменщині

Сьогодні, 7 липня, у відеозверненні голова Роменської РВА Денис Ващенко повідомив зміни щодо запровадження та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану на території Роменського району.

13:42 07.07.2023

Липневий саміт НАТО: про очікування і перспективи України

Липневий саміт НАТО: про очікування і перспективи України

Саміт НАТО має відбутися 11-12 липня 2023 року у Вільнюсі, столиці Литви. Він буде зосереджений на Україні та її відносинах з Альянсом. Україна розраховує отримати чіткий сигнал від союзників і конкретні рішення щодо свого майбутнього в блоці. Кореспонденти СТС з’ясовували, чого варто очікувати – спрощеного плану вступу замість план дій щодо членства, гарантій безпеки від окремих держав чи чергових запевнень у «політиці відкритих дверей». Прогнози і думки експертів – у відеоматеріалі.

11:42 07.07.2023

Футбол

Футбол

Чемпіонат Роменського району Вища ліга 7 тур «Іскра»(Недригайлів) - «Космос»(Терни) 9 липня 11:00

11:40 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь