Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОДІЮ ТА СПІВПРАЦЮ З «ЛІГОЮ СУЧАСНИХ ЖІНОК»

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОДІЮ ТА СПІВПРАЦЮ З «ЛІГОЮ СУЧАСНИХ ЖІНОК»

19 липня у Недригайлівській селищній раді відбулося підписання Меморандуму між громадською організацією «Ліга сучасних жінок» та Недригайлівською селищною радою у рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення потреб у психологічній підтримці постраждалим  від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні».

15:30 19.07.2023

Відбулося засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради

Відбулося засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради

19 липня у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання постійних комісій селищної ради. У засіданні взяли участь  16 з 26 депутатів, усі комісії були правомочні і депутати оперативно розглянули проєкти рішень, що виносяться на розгляд сесії селищної ради, яку планується провести 24 липня. Проєкти рішень, що стосуються земельних питань,       додатково розгляне постійна комісія з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології. З питань, що виносяться на розгляд сесії, перед присутніми виступили начальники відділів селищної ради Володимир ФЕДАЙ, Ніна СЕРДЮК, Віктор ЗАХАРЧЕНКО,         Світлана БОРДУН, Людмила ТОКАР, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія ШЕВЧЕНКО, директор територіального центру Тетяна БОЙКО та інші.

15:09 19.07.2023

ДЯКУЄМО ТОВ «ДІАМАНТ АГРО» ЗА ДОПОМОГУ!

ДЯКУЄМО ТОВ «ДІАМАНТ АГРО» ЗА ДОПОМОГУ!

Недригайлівська селищна рада, жителі Іваницького старостинського округу щиро дякують ТОВ «Діамант Агро» за допомогу в облаштуванні території Іваницького старостинського округу.

17:16 18.07.2023

ГОТУЄМОСЯ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

ГОТУЄМОСЯ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

З метою  своєчасної та якісної підготовки закладів  та установ  освіти Недригайлівської селищної ради до організованого початку нового 2023/2024 навчального року  18 липня розпочалися  об'їзди закладів освіти громади. Комісія у складі представників  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної, начальника відділу забезпечення  заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту  у Роменському районі центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Сумській області  Володимира ШАМОТИ провели  комісійні обстеження закладів освіти : Тернівської ЗОШ I- III ступенів та Тернівського закладу ДЗО «Теремок» щодо  додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у 2023-2024 навчальному році. Під час перевірки особлива увага приділялася  протипожежному та техногенному стану, а також забезпечення належного стану укриттів закладів освіти.

16:47 18.07.2023

Разом до перемоги

Разом до перемоги

З перших днів повномасштабної російсько-української війни працівники культури та аматори сцени нашої країни активно долучились до допомоги нашим  непереможним воїнам - Збройним Силам України. Лише тримаючись разом, підтримуючи та допомагаючи один одному, ми вистоємо і переможемо. В цей непростий час аматори сцени Білопільської  ОТГ об'єдналися, щоб за допомогою патріотичних пісень, слова, музики підтримати патріотичний дух українського народу, віру в перемогу. 

19:09 16.07.2023

Шановні бухгалтери відділів, установ та організацій Недригайлівської селищної ради!

Шановні бухгалтери відділів, установ та організацій Недригайлівської селищної ради!

       Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Ваша робота є незамінною у будь-якій установі та організації. Без бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток нашої громади та держави загалом. Впевнена, що Ви і надалі сприятимете розвитку та зміцненню економічного потенціалу нашої територіальної громади.

05:00 16.07.2023

НА ВИКОНКОМІ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ПРО НАДАННЯ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ 240 ОСОБАМ ГРОМАДИ

НА ВИКОНКОМІ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ПРО НАДАННЯ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ 240 ОСОБАМ ГРОМАДИ

13 липня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, яке провела секретар селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО. Розглянуто 29 питань порядку денного, 13 з  яких  - соціального спрямування.

16:44 13.07.2023

Упорядковується Іваницький старостат

Упорядковується Іваницький старостат

Сьогодні працівники Іваницького старостинського округу, бібліотеки, Іваницького СБК, особи які працюють на суспільно-корисних роботах від Центру зайнятості та небайдужі жителі села Зелене працювали на території села Зелене. Наведено належний санітарний стан на автозупинках, території кладовища та пам'ятного знаку воїну-афганцю О.Гашенку. Спільними зусиллями вирубали поросль на повороті траси, яка обмежувала видимість руху транспорту на головній дорозі.

14:48 13.07.2023

ПІДТРИМУЄМО САНІТАРНИЙ СТАН ТЕРИТОРІЙ

ПІДТРИМУЄМО САНІТАРНИЙ СТАН ТЕРИТОРІЙ

13 липня в рамках єдиного санітарного дня заклади, установи, організації та старостати працювали над скошуванням та вивезенням трави, упорядкуванням клумб, газонів, парків та скверів.

14:43 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь