A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ГЕНЕРАТОРИ ВІД ФРАНЦУЗЬКИХ ГРОМАД

ГЕНЕРАТОРИ ВІД ФРАНЦУЗЬКИХ ГРОМАД

            На днях наша Недригайлівська селищна громада отримала генератори від наших французьких партнерів. Генератори будуть використані у пунктах Незламності громади! Дякуємо Мережі захисту національних інтересів АНТС, United for Ukraine, Stand with Ukraine та Edward Mayor!

11:23 18.01.2023

На засіданні виконкому звітував селищний голова. Також прийняте рішення про пасажирські перевезення за маршрутом Недригайлів - Терни

На засіданні виконкому звітував селищний голова. Також прийняте рішення про пасажирські перевезення за маршрутом Недригайлів - Терни

13 січня відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, яке провів Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ. Селищний голова прозвітував про виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2022-2023 роки та бюджету за підсумками  2023 року. Костянтин ВОЛКОВ зазначив, що проводилася цілеспрямована робота над виконанням поставлених задач з урахуванням пріоритетів, які виникали в умовах воєнного стану. Затверджені показники по доходах вцілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 88,3%. Як позитив, по єдиному податку с/г виробників планове завдання виконано на 100,1%. У порівнянні з 2021 роком надходження по єдиному податку с/г виробників збільшилися  на      1 228,9 тис. грн, або на 17,8%.  ПДФО (податку на доходи фізичних осіб) отримано 54 580,3 тис. грн - виконання склало 93,1 % до затверджених показників. Плати за землю отримано 10 074,4 тис. грн, що становить 96,3% до затверджених показників.

08:36 16.01.2023

Маршруту Недригайлів-Терни  БУТИ!

Маршруту Недригайлів-Терни БУТИ!

13 січня 2023 року на засіданні виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради  призначили перевізника на  маршрут Недригайлів-Терни, який буде курсувати починаючи з 17 січня 2023 року по вівторках та четвергах (розклад руху додаємо).

11:44 13.01.2023

Зібрання Наради

Зібрання Наради

06.01.2023 року у Недригайлівській селищній раді відбулася нарада, де зібрались керівники КП, начальники відділів та старости. Протягом наради вирішувались організаційні питання різних характерів. Обговорювались проблеми старостатів, рішення яких буде прийматись найближчим часом. Запланували передачу генераторів по закладах старостатів та у комунальні установи, що посприяє ефективній праці та відкриє ширші можливості під час надання прихистку у пунктах обігріву.

09:11 09.01.2023

Забезпечення комунальних установ генераторами

Забезпечення комунальних установ генераторами

Ми продовжуємо працювати над забезпеченням комунальних установ. У грудні селищна рада придбала ряд генераторів для забезпечення життєдіяльності громади. 05.01.2023 до Недригайлівського трудового архіву був доставлений один, а у територіальний центр два генератори, які посприяють забезпеченню водопостачання та покращенню продуктивності роботи при відсутності світла.

15:24 06.01.2023

Асоціація саперів України

Асоціація саперів України

Громадською організацією створена онлайн Навчальна платформа (http://www.uda-training.org.ua), яка дає змогу поінформувати населення про безпечну поведінку під час повітряної тривоги, раптовому обстрілі, евакуації, виявленні вибухонебезпечних предметів тощо. Доступ до всіх матеріалів безкоштовний, можливість навчатися дистанційно та отримати сертифікат про проходження курсів.

15:53 29.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь