A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОДАРУНОЧКИ ГРОМАДІ!

ПОДАРУНОЧКИ ГРОМАДІ!

26.12.2022 до Недригайлівської селищної ради на чолі із Костянтином Волковим, завдяки співробітникам компанії Gemeente Opsterland, доставили подарунки, які дають нам багато можливостей. Віце-мер голландського муніципалітету  Opsterland Роб Джонкман та його дружина Ескеа Джонкман привезли новорічні подарунки, які презентували на благо Недригайлову. Наше селище отримало сучасний автомобіль, який наповнений чудовими, приємними  іграшками для дітей. Також доповненням були інструменти і генератори. Недригайлівська селищна рада виражає полум’яну подяку Opsterland, члену VNG, за неймовірно важливу участь у допомозі. Окремі слова вдячності виражаємо Асоціації міст України і особисто Олександру Слобожану, Юлії Бандурі та Наталії Лазаренко за допомогу і координацію

14:49 27.12.2022

CВЯТИЙ МИКОЛАЙ!

CВЯТИЙ МИКОЛАЙ!

19 грудня – щороку день, який окутаний чарами та казковістю для дітей. І задля того, аби свято відбулося, відділ праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради організувало проведення свята Святого Миколая для дітей-переселенців у Територіальному центрі соціального обслуговування Недригайлівської селищної ради. Для малечі була розроблена розважальна програма, яка передбачала в собі різноманітні конкурси та вікторини. На завершення дітей привітав Св. Миколай і вручив приємні подарунки. Територіальний центр діти покинули із посмішками на обличчях за руку із задоволеними батьками. 

15:42 19.12.2022

Благодійність – крок до перемоги

Благодійність – крок до перемоги

Сьогодні  було відкрито мінімаркет «Дякую за захист» у Недригайлівській дитячій бібліотеці.   Мотивом є збір коштів для Збройних Сил України. 

15:36 19.12.2022

У День святого Миколая

У День святого Миколая

У важкий час для нашої країни хочеться принести добро та любов у кожну родину, де виховуються діти. Хочеться обігріти малечу, підбадьорити, подарувати море позитивних емоцій, вручити безліч солодощів та подарунків. На превеликий жаль, в кожну родину завітати не маємо змоги. Сьогодні, в День святого Миколая Чудотворця, начальник служби у справах дітей Недригайлівської селищної ради у співпраці з представниками Недригайлівського відділення поліції відвідали родину внутрішньо переміщених осіб та завітали в КЗ Сумської обласної ради – Хоружівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей області. Діти дякували гостям за надані солодощі посмішками та словами вдячності.

15:23 19.12.2022

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

Доводимо до вашого відома, що продовжується видача гуманітарної допомоги у приміщенні Недригайлівської публічної бібліотеки по вул. Шевченко,3. Отримати видачу, до складу якої входить вівсянка (5кг) та перлова крупа ( 0,9 кг), можуть жителі Недригайлова та мешканці старостинських округів.

10:09 19.12.2022

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ  ГОСПОДАРЮВАННЯ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Недригайлівська селищна рада на виконання листа Роменської РВА від 12.12.2022 № 01-35/2355 «Про стале функціонування окремих об’єктів життєзабезпечення населення», зважаючи на значні руйнування об’єктів енергетики, відновлення роботи яких потребуватиме тривалого часу, для безперебійної стабільної робити , просить у підпорядкованих закладах торгівлі продуктами харчування та  непродовольчими товарами, а також  аптечних закладах провести роботу щодо забезпечення електрогенераторами для забезпечення можливості продовжувати свою роботу за відсутності централізованого електропостачання та створити незнижувальний запас пального для роботи закладів не менше як на 5 діб. Крім цього, для гарантованого відпуску пального в умовах можливого його дефіциту необхідно укласти угоди з постачальниками пального, автозаправними станціями щодо придбання талонів або резервування пального для електрогенераторів ще на 5 днів роботи.

15:41 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь