Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Асоціація саперів України

Асоціація саперів України

Громадською організацією створена онлайн Навчальна платформа (http://www.uda-training.org.ua), яка дає змогу поінформувати населення про безпечну поведінку під час повітряної тривоги, раптовому обстрілі, евакуації, виявленні вибухонебезпечних предметів тощо. Доступ до всіх матеріалів безкоштовний, можливість навчатися дистанційно та отримати сертифікат про проходження курсів.

15:53 29.12.2022

ПОДАРУНОЧКИ ГРОМАДІ!

ПОДАРУНОЧКИ ГРОМАДІ!

26.12.2022 до Недригайлівської селищної ради на чолі із Костянтином Волковим, завдяки співробітникам компанії Gemeente Opsterland, доставили подарунки, які дають нам багато можливостей. Віце-мер голландського муніципалітету  Opsterland Роб Джонкман та його дружина Ескеа Джонкман привезли новорічні подарунки, які презентували на благо Недригайлову. Наше селище отримало сучасний автомобіль, який наповнений чудовими, приємними  іграшками для дітей. Також доповненням були інструменти і генератори. Недригайлівська селищна рада виражає полум’яну подяку Opsterland, члену VNG, за неймовірно важливу участь у допомозі. Окремі слова вдячності виражаємо Асоціації міст України і особисто Олександру Слобожану, Юлії Бандурі та Наталії Лазаренко за допомогу і координацію

14:49 27.12.2022

CВЯТИЙ МИКОЛАЙ!

CВЯТИЙ МИКОЛАЙ!

19 грудня – щороку день, який окутаний чарами та казковістю для дітей. І задля того, аби свято відбулося, відділ праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради організувало проведення свята Святого Миколая для дітей-переселенців у Територіальному центрі соціального обслуговування Недригайлівської селищної ради. Для малечі була розроблена розважальна програма, яка передбачала в собі різноманітні конкурси та вікторини. На завершення дітей привітав Св. Миколай і вручив приємні подарунки. Територіальний центр діти покинули із посмішками на обличчях за руку із задоволеними батьками. 

15:42 19.12.2022

Благодійність – крок до перемоги

Благодійність – крок до перемоги

Сьогодні  було відкрито мінімаркет «Дякую за захист» у Недригайлівській дитячій бібліотеці.   Мотивом є збір коштів для Збройних Сил України. 

15:36 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь