A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відновлення декларування: які декларації необхідно подати?

Відновлення декларування: які декларації необхідно подати?

Декларування посадовців – один з найефективніших інструментів запобігання корупції у публічному секторі. Завдяки йому кожен громадянин може дізнатися про статки посадовців, а Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) проконтролювати, чи відповідають їхні витрати законним доходам.

13:45 15.12.2023

До уваги жителів громади! Просимо дотримуватися режиму максимальної економії електроенергії

До уваги жителів громади! Просимо дотримуватися режиму максимальної економії електроенергії

Досвід 2022 року, накопичений під час аварійних відключень електроенергії, спричинених масовими ракетно-авіаційними та дроновими ударами збройних сил російської федерації, спрямованими на знищення систем життєзабезпечення населення та об’єктів енергетичної інфраструктури нашої держави, засвідчив, що порушення нормального ритму життя населення окремих територій та держави загалом, виникнення загрози життю та здоров'ю багатьох людей, заподіяння великої матеріальної шкоди, дезорганізація роботи державних установ, транспорту, зв'язку можуть призвести до загострення соціального та суспільного напруження, активізації злочинності в різних її видах. Потенційна загроза повторної енергетичної кризи узимку 2023-2024 років та тривалого відключення електроенергії, необхідність своєчасного попередження та припинення негативних наслідків такої ситуації вимагає вжиття заходів на випадок можливого «блекауту».

11:10 15.12.2023

НАЗАВЖДИ У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ…

НАЗАВЖДИ У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ…

Учора  в актовій залі Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості зібралися учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, щоб спільно з представниками місцевої влади,  соціальної та медичної галузей обговорити актуальні питання та привернути увагу громадськості до проблем чорнобильців.

10:01 15.12.2023

ПРОДОВЖИЛА РОБОТУ  18 СЕСІЯ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРОДОВЖИЛА РОБОТУ 18 СЕСІЯ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

13 грудня відбулося пленарне засідання 18 сесії Недригайлівської селищної ради, у якій взяли участь 19 із 26 депутатів. Після початку пленарного засідання було оголошено перерву для проведення засідання постійних комісій, на якому депутати детально розглянули питання внесення змін до бюджету громади на 2023 рік. Найбільш жваве обговорення викликало питання виділення коштів на потреби військових частин, у яких служать наші земляки.

11:12 14.12.2023

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні Україна вшановує учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, тих, хто в мирний час, ризикуючи власним здоров'ям та життям, виконували свій обов'язок  -  локалізували аварію та врятували країну і світ від радіаційного забруднення.

08:00 14.12.2023

Державна податкова служба України надає розʼяснення щодо вимог законодавства для звільнення від плати за землю

Державна податкова служба України надає розʼяснення щодо вимог законодавства для звільнення від плати за землю

Відповідно до п.п. 69.14 п. 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України   (у редакції Закону України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно») власники та користувачі земельних ділянок не нараховують та не сплачують плату за землю (земельний податок та/або орендна плата) на територіях активних бойових дій або тимчасово окупованих російською федерацією:

08:34 13.12.2023

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВСТАНОВИЛИ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВСТАНОВИЛИ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

Цьогоріч  цикл новорічно-різдвяних свят в Україні розпочався на два тижні раніше. І хоча  в умовах воєнного стану відношення до свят і святкувань, атрибутів Нового року та Різдва у жителів громади  різняться, Недригайлівська селищна рада, попередньо порадившись з жителями, представниками ЗСУ,  вирішила встановити новорічну ялинку на традиційному місці у центрі селища.

09:42 12.12.2023

Просимо надати фото, відео фіксацію військового вторгнення Російської Федерації

Просимо надати фото, відео фіксацію військового вторгнення Російської Федерації

Управлінням СБ України в Сумській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні внесеному до ЄРДР за ознаками вчинення злочинів, передбачених частиною 3 статті 110, частиною 2 статті 437, частиною 2 статті 438 КК України.

11:33 11.12.2023

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

У вівторок, 5 грудня, у «Медіацентрі Україна – Укрінформ» у Києві відбулася пресконференція за результатами цьогорічного Радіодиктанту національної єдності -2023.

15:30 08.12.2023

Фінансова підтримка аграріїв – 2024

Фінансова підтримка аграріїв – 2024

У 2024 році в рамках бюджетної підтримки Світового банку планується пряма фінансова підтримка найбільш вразливої групи агропідприємств - невеликих фермерських господарств, які обробляють до 120 гектарів землі.

08:50 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь