A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Фінансова підтримка аграріїв – 2024

Фінансова підтримка аграріїв – 2024

У 2024 році в рамках бюджетної підтримки Світового банку планується пряма фінансова підтримка найбільш вразливої групи агропідприємств - невеликих фермерських господарств, які обробляють до 120 гектарів землі.

08:50 08.12.2023

Світом Миколай мандрує та добро усім дарує

Світом Миколай мандрує та добро усім дарує

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе добро, дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі,  сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. Цікаво та весело 6 грудня 2023 року в приміщенні молодіжного центру пройшла дитяча розважальна ігрова програма  «Чарівний портал Миколая», присвячена Дню Святого Миколая.Дітлахів протягом вечора розважала  красуня ЗИМОНЬКА,  її вірні помічниці  -  СНІЖИНКА та ЗІРОЧКА, СВЯТИЙ МИКОЛАЙ,  надійний друг ПЕС ПАТРОН та лісові звірята ВЕДМЕДИК і ЛЕОПАРД. Дітей зі святом прийшов привітати заступник Недригайлівського селищного голови Федір КРИВОПАТРЯ. Побажав мирного неба, вірних друзів, добрих оцінок та щасливого дитинства.     Малюки радо брали участь у святкових розвагах – ніхто не залишився осторонь запальних руханок, захоплюючих конкурсів і веселих рухливих ігор, влаштованих «непосидючими героями». Кожен охочий міг зробити фото у незвичайній, зимовій фотозоні , підготовленій працівниками КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля». Завітавши  на гостини  до чарівної хатинки Святого Миколая, яка працювала з 10 години, діти загадували  своє найпотаємніше  бажання Чудотворцю  та писали  вітального листа воїнам – захисникам, які із задоволенням передасть Миколай. Адже саме сьогодні вся Україна відзначає День Збройних Сил України, завдяки нашим захисникам і захисницям  ми маємо  можливість проводити це святкування.У залі панувала святкова атмосфера, дітки були веселі, радісні та щасливі. Кожен маленький відвідувач заходу мав змогу проявити свій талант за допомогою вірша чи пісні, за що отримував солодкий приз.В очікувані Святого Миколая маленькі розумники відгадали усі загадки від ведучої, а під час веселої метушні з іграми, конкурсами, як і годиться у казці, перемогла дружба.  Вир емоцій переповнював зал, сповнений доброти, щирості та душевного тепла.Доповнили  та прикрасили святковий захід танцювальні композиції у виконанні учнів хореографічного відділення КЗ «Недригайлівська мистецька школа», керівник Світлана Коренева, які стали чудовим подарунком до Дня Святого Миколая. По завершенню програми всі діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая. На святі діти і дорослі переконалися: чари і магія потрібні для того, щоб робити добро, а чарівником може стати кожен.

20:32 07.12.2023

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати Недригайлівської селищної ради!

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати Недригайлівської селищної ради!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!  Це свято об’єднує  людей з активною життєвою позицією, всіх тих, хто щиро переймається проблемами громади, дбає про її розквіт та зростання.

08:10 07.12.2023

ТРУДОВИЙ ДОГОВІР: ТВІЙ ПАСОК БЕЗПЕКИ У СВІТІ ПРАЦІ

ТРУДОВИЙ ДОГОВІР: ТВІЙ ПАСОК БЕЗПЕКИ У СВІТІ ПРАЦІ

     Державна служба України з питань праці та її територіальні органи у період з 01.12.2023 по 31.12.2023 проводять інформаційну кампанію «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості   оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.   

16:39 06.12.2023

ПРИВІТАЛИ  ДІТЕЙ  ІЗ  СВЯТОМ  МИКОЛАЯ

ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ ІЗ СВЯТОМ МИКОЛАЯ

В Україні вперше святкують день Святого Миколая за новоюліанським календарем. Цьогоріч довгоочікуване свято прийшло на два тижні раніше.  Проте, це не завадило батькам, дідусям, бабусям, хрещеним  підготувати подарунки: купити солодощі, створити казкову атмосферу для своєї малечі.

16:15 06.12.2023

БУДУЄМО ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ!

БУДУЄМО ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ!

4-5 грудня  Недригайлівський селищний голова Костянтин Волков разом з представниками майже 400 громад, органів державної влади, міжнародних інституцій, європейських муніципалітетів, дипломатичних представництв, ЗМІ  бере участь у XVII Українському муніципальному форумі, який проходить у Києві.

16:54 05.12.2023

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який було проголошено у 1992 році Генеральною асамблеєю ООН для привернення уваги суспільства до проблем  цих людей з в усьому світі, для захисту їх гідності, прав та благополуччя. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

09:00 03.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь