A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні працівники соціальної сфери!

Шановні працівники соціальної сфери!

Щорічно у першу неділю листопада відзначається День працівника соціальної сфери України. Це  свято тих, хто у своїй щоденній трудовій діяльності виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за покликом душі та велінням совісті.

04:21 05.11.2023

Сьогодні Недригайлівська громада віддала останню шану Герою-земляку Євгену ПРОХНЕНКУ

Сьогодні Недригайлівська громада віддала останню шану Герою-земляку Євгену ПРОХНЕНКУ

ПРОХНЕНКО Євген Миколайович народився 3 червня 1983 року у селі Деркачівка. Закінчив Великобудківську загальноосвітню школу, у 2001 році був призваний на строкову військову службу.

14:45 01.11.2023

До відома зацікавлених юридичних і фізичних осіб

До відома зацікавлених юридичних і фізичних осіб

Недригайлівська селищна рада інформує, що 02.11.2023 року у Сумському національному аграрному університеті (м Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 160) відбудеться семінар з питань "Сучасні підходи з технології утримання та вирощування свиней". Початок заходу о 10.00, реєстрація учасників з 9.30 год.

09:42 01.11.2023

Золотий ключик

Золотий ключик

30 жовтня 2023 року у « Молодіжному центрі» вул.Сумська, 13  відбувся захід для учасників дитячого любительського об’єднання  «Золотий ключик»  КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля».  Мета  заходу  -  створити дружню та радісну атмосферу серед  дітлахів,  об’єднати  та допомогти  відкрити творчі можливості.  Діти із задоволенням приймали участь у різних забавах  з елементами свята Хелловін,   які підготували працівники центру культури і дозвілля.  Охоче грали в настільні, спортивні ігри, малювали,  робили поробки з паперу та пластеліну.  Панувала тепла та дружня атмосфера.   Маленькі  учасники були дуже задоволенні  і захід закінчився на позитивній ноті.  Любительське об’єднання працює  кожного понеділка з 15.00 до 17.00 години. Запрошуємо всіх бажаючих. Ваші дітки будуть задоволені.

21:05 31.10.2023

НЕДРИГАЙЛІВСЬКА ГРОМАДА ПОПОВНЮЄТЬСЯ СПЕЦТЕХНІКОЮ!

НЕДРИГАЙЛІВСЬКА ГРОМАДА ПОПОВНЮЄТЬСЯ СПЕЦТЕХНІКОЮ!

Недригайлівська громада отримала ще дві з чотирьох одиниць спецтехніки, придбані за кошти субвенції, яку держава надала нашій громаді для покращення послуг сфери житлово-комунального господарства.

16:32 31.10.2023

ПРОВЕДЕМО В ОСТАННЮ ДОРОГУ ГЕРОЯ

ПРОВЕДЕМО В ОСТАННЮ ДОРОГУ ГЕРОЯ

Як уже повідомлялося, 23 жовтня, виконуючи бойове завдання, пов'язане із захистом Батьківщини, загинув солдат, житель села Іваниця Прохненко Євген Миколайович.

11:44 31.10.2023

СУМ, БІЛЬ, ГОРЕ, НЕВИМОВНА ТУГА ЗНОВУ ПРИЙШЛИ ДО НАШОЇ ГРОМАДИ!

СУМ, БІЛЬ, ГОРЕ, НЕВИМОВНА ТУГА ЗНОВУ ПРИЙШЛИ ДО НАШОЇ ГРОМАДИ!

23 жовтня, виконуючи бойове завдання, пов'язане із захистом Батьківщини, загинув солдат, житель села Іваниця Прохненко Євген Миколайович, 03 червня 1983 року народження. Життя Героя обірвалося  в районі населеного пункту Степове Покровського району Донецької області. Без батька, сина, чоловіка залишилися двоє неповнолітніх синів, батьки та дружина.  Схиляємо голови  у тяжкій жалобі. Висловлюємо найщиріші слова співчуття родині! Ніколи не забудемо про подвиг Героя, який загинув, щоб ми жили... Про місце і час прощання з Євгеном буде повідомлено додатково.

15:32 29.10.2023

ВІДДАЛИ ОСТАННЮ ШАНУ ГЕРОЮ

ВІДДАЛИ ОСТАННЮ ШАНУ ГЕРОЮ

Сьогодні громада прощалася із мужнім сином, воїном-захисником Олександром ПАВЛЕНКОМ. Він повернувся додому «на щиті», віддавши життя за наше мирне майбутнє.

13:22 28.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь