A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕРЖПІДТРИМКА-2021: ПРОВОДИТЬСЯ ВИПЛАТА СПЕЦІАЛЬНОЇ БЮДЖЕТНОЇ ДОТАЦІЇ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ’Ї

ДЕРЖПІДТРИМКА-2021: ПРОВОДИТЬСЯ ВИПЛАТА СПЕЦІАЛЬНОЇ БЮДЖЕТНОЇ ДОТАЦІЇ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ’Ї

Бюджетні кошти, які спрямовуються на державну підтримку розвитку тваринництва, в тому числі спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї, передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 р. № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції».

10:26 21.12.2021

РІВНІ СЕРЕД РІВНИХ

РІВНІ СЕРЕД РІВНИХ

17 грудня 2021 року з 12.00 до 18.00 год. в дистанційному форматі фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції: «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами».

08:50 21.12.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

Недригайлівська селищна рада нагадує, що відповідно до пункту 3.2 Правил благоустрою населених пунктів Недригайлівської селищної ради, підприємства, установи й організації на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, а саме, забезпечення постійного ПРИБИРАННЯ сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя, СНІГУ з метою утримання об’єктів благоустрою та прилеглих територій у належному санітарному стані.

08:48 21.12.2021

УЛЮБЛЕНЕ СВЯТО ДІТЕЙ

УЛЮБЛЕНЕ СВЯТО ДІТЕЙ

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

09:00 20.12.2021

ПОДАРУНКИ НА МИКОЛАЯ

ПОДАРУНКИ НА МИКОЛАЯ

В переддень Святого Миколая заступник Недригайлівського селищного голови Володимир ШУДА разом із депутатом селищної ради Сергієм ПЕДЬКОМ та старостою Засульського старостинського округу Людмилою ТЕСЛЕНКО привітали вихованців Засульського ДНЗ дитячий садок"Червона Шапочка" зі святом.

17:06 17.12.2021

ДО ВИХОВАНЦІВ ХОРУЖІВСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ  РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАВІТАВ МИКОЛАЙ

ДО ВИХОВАНЦІВ ХОРУЖІВСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАВІТАВ МИКОЛАЙ

Сьогодні заступник Недригайлівського селищного голови Володимир ШУДА та начальник служби у справах дітей селищної ради Світлана СОПІК привітали вихованців Хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей з прийдешнім святом Миколая.

16:58 17.12.2021

У ПОРІВНЯННІ З МИНУЛИМ РОКОМ НАДХОДЖЕНЬ ДО СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ ВІД НАДАННЯ  АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЗБІЛЬШИЛОСЯ НА 200 ВІДСОТКІВ

У ПОРІВНЯННІ З МИНУЛИМ РОКОМ НАДХОДЖЕНЬ ДО СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ ВІД НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЗБІЛЬШИЛОСЯ НА 200 ВІДСОТКІВ

Центр надання адміністративних послуг у нашій громаді створено з метою своєчасного, якісного надання широкого спектру адміністративних послуг населенню. ЦНАП є моделлю інтегрованого офісу, діяльність якого здійснюється виключно через адміністраторів за принципом «єдиного вікна».

17:03 16.12.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

16 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, де головними стали питання «Про погодження проєкту рішення «Про бюджет Недригайлівської селищної територіальної громади на 2022 рік» та «Про проєкт Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2022 - 2023 роки». Після активного обговорення члени виконавчого комітету погодили зазначені проєкти та доручили відповідальним особам винести відповідні проєкти рішень на розгляд Недригайлівської селищної ради для затвердження. Головуючий на засіданні заступник голови виконавчого комітету Володимир ШУДА, підсумовуючи розгляд зазначених питань, зауважив, що у 2022 році і надалі усім без винятку галузям необхідно включити режим економії коштів бюджету, працювати над заходами з енергозбереження, зокрема, переходити на твердопаливні котли, проводити інші заходи, спрямовані на економію бюджетних коштів.

17:01 16.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь